Un monolog de acum câteva luni, niște discuții de noapte târzie și bucuria de a fi un om simplu

Viața e, de fapt, o colecție de note de subsol la zilele care trec și pe care trebuie să ți le explici după aia, cumva.

Urmează: Note de subsol la ultima lună

*Cuvinte înțelepte despre a-ți pãstra calmul: “Deși cicã eram agitatã, eu eram de fapt foarte chill atunci. Ca Rose, când o picta Jack.”

*Lecție de viațã și de bere: “Unii oameni nu sunt boss, sunt doar bossy.”

*Realitate imediatã: Cât de repede cedezi când te uiți fix în ochii cățelului care ți-e coleg de compartiment în tren?

*”Mănânc doar două chipsuri, de poftă”. Aha.

*Vis din realitate: Mi-am notat într-o seară pe telefon să nu uit de “discutile demachiante”. Probabil îmi transmiteam să nu cumva să uit de “discuțiile demachiante”, alea pe care le ai cu oamenii ca să cureți jegul, supărarea, prostia care a apărut între voi? Cine știe.

*Un fapt: Cred că pisicile în lesă poartă lesa fiindcă așa vor ele. Cel puțin așa mi-a dat de înțeles una gri cu portocaliu, târând o lesă roșie pe sub toate cele aproximativ 50 de scaune dintr-o încăpere îngustă. Să nu mai subestimăm.

*Ușurare: Trec printr-o perioadă în care sunt mega recunoscătoare că nu sunt un om faimos, fiindcă sunt de părere că oamenii faimoși au cu 60% mai multe șanse să li se dea un mega spoiler din finalul Game of Thrones. Pfew.

*Experiență trecătoare sau…: Câte din lucrurile alea grele sunt grele până când ajungi să le faci, după care sunt, de fapt, unele dintre lucrurile banale și simple pe care le-ai mai făcut la viața ta? Exact, da, eh, n-a fost big deal. Nu-i mare lucru, îți arăt cum se face, super simplu.

*O nehotărâre: vârsta e doar un număr? Și ce fac dacă nu-mi plac numerele pare?

*Artă: Când cineva vorbește cu animăluțul lui, îmi amintesc de monologul pe care-l aveam cu pasărea care îmi bătea cu ciocu-n geam dimineața la 5:30 acum câteva luni. L-am intitulat “De ce?”.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.