3 dorințe pentru anul ăsta încă nou

Nu, nu o să înșir aici dorințele alea super personale sau pe cele fără profunzime pe care le poți îndeplini dacă îți dorești suficient de mult. O sã le scriu pe cele la care am început deja sã lucrez, dorințele care-mi sunt tare dragi și pe care vreau mult sã le îndeplinesc anul ãsta.

Cred cã e important sã ne stabilim periodic planuri și dorințe, pentru cã, lucrând pentru ele, ne menținem motivați și avem mereu câte un scop care ne amintește sã nu ne dãm bãtuți. Așa vãd eu toate dorințele pe care mi le stabilesc în fiecare an, drept o sursã de energie, motivație și încredere în forțele mele. Acestea fiind zise, 2019, fă să se întâmple următoarele:

– Economie de griji, gânduri și bani – adică vreau să “stop overthinking”, cum se zice la noi, și să încep să economisesc grijile pe care mi le fac inutil pentru momentele în care chiar o să-și aibă și ele locul în capul meu. Asta pentru că știm cu toții cât de frustrant e să te îngrijorezi des și degeaba. În plus, pe partea materială a economiilor, vreau să strâng ca lumea bani pentru scopurile mărețe pe care mi le-am setat anul ăsta.

– Atenție la oportunitãți și curaj sã le primesc. Cred cã în fiecare zi ne lovesc oportunitãți din toate pãrțile, doar cã uneori nu le vedem sau nu vrem sã le acceptãm. Îmi doresc sã fiu mai deschisã cu oportunitãțile care îmi apar în cale și sã mai risc din când în când sã le accept.

– Încredere în mine și în întrebările pe care mi le pun. Uneori ne pierdem încrederea în noi și ăsta e cel mai trist lucru. Poate anul ăsta o să-mi pun mai multe întrebări și o să găsesc mai multe răspunsuri care să mă ajute să cred în mine atunci când am nevoie.

Poate o să ridic și vocea mai des și o să fac mai multe pentru mine. Om vedea și om trăi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.