5 lucruri din ultima săptămână

1. În ultimul an de școală din viața ta nu mai ai chef să faci nimic legat de școală. Exact cazul meu din acest moment. Trebuie să scriu la disertație – prefer să scriu pe blog cum nu am nici o tragere de inimă să scriu la disertație, trebuie să fac două proiecte pentru două examene – prefer să mă gândesc că din cauza vremii ăsteia schimbătoare nu mă pot concentra pe nimic. Nu, prietene, în ultimul an de școală nu mai ai chef să faci nimic.

2. Când cunoști un om care a stat la un cico cu Roberto Cavalli, e prieten cu Chiara Ferragni și Karl Lagerfeld și, în același timp, e cel mai modest om pe care l-ai cunoscut în 24 de ani, nu mai contează nici o veste proastă pe care ai primit-o în ultimul timp și nici o dezamăgire care ți-a stricat câteva săptămâni. Mai există o speranță.

3. E important să dormi, domne. Cum zice un prieten: „Cu somnul nu te joci. Dormi și te trezești și atât.” Așa și eu, tre’ să dorm și să visez (eventual), să mă trezesc și să concluzionez „Ce bine e să dormi”. Și atât.

4. Nu mai tolerez multe glume. În schimb, mă amuză glumele dubioase și cu referințe istețe, dacă se poate din filme/seriale/muzică, vă rog.

5. Am început să mă plictisesc și mai tare când merg la cumpărături. Mereu m-am plictisit, nu pot să mă flendur degeaba prin magazine, căutând chestii pe care nici măcar nu sunt sigură că vreau să le cumpăr. Când merg la cumpărături știu exact ce vreau sau măcar am o idee serioasă în legătură cu ce mi-ar trebui.

Și gata. Trebuie să scriu la disertație.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.