3 lucruri din ultima săptămână – Decizii și Victoria Beckham

  1. Pentru mine cumpărăturile sunt simple: ori știu exact ce vreau să-mi iau, mă plimb prin magazine și-mi găsesc rapid haine/pantofi/accesorii/căni/produse cosmetice sau ce alte lucruri ne mai atrag atenția nouă, fetelor, ori pur și simplu mă plimb prin magazine, nu-mi trebuie ceva anume, nu-mi iau nimic și ajung acasă gândindu-mă la cine știe ce lucru mi-a atras atenția în plimbarea mea. Așa am pățit săptămâna trecută. Mă plimbam prin magazine și mi-a plăcut o geantă. Nu mi-am luat-o. Dar, o săptămână mai târziu, încă gândindu-mă la ea, mi-a zis Ramona un lucru înțelept: „Ia-o. Mai bine să te bântuie fantomele decât lucrurile pe care nu le-ai luat.” Atât. M-am dus și am luat geanta.
  2. Uneori, se întâmplă să trecem prin perioade în care nu prea ne ies lucruri. Nu știu dacă o fi din cauză că e Mercur retrograd (pfff) sau dacă e din cauză că ne gândim prea mult la fel de fel de tâmpenii ca să ne putem concentra cum trebuie pe lucruri mai importante. Ideea e că uneori nu prea ne ies lucruri. Și trebuie să ne obișnuim cu ideea. Și nu e chiar așa de rău.
  3. Nu e nimic rău în a nu face absolut nimic duminică după-amiaza și a te uita la Bad Moms (eventual) sau la ținutele din colecția Victoriei Beckham SS17. Preferata mea:

80f75065a8e91b65d117e980e2291643

via Business of Fashion

Și întreaga colecție:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.