3 lucruri la care ma uit pe YouTube | CASTiNG si ceva educational

fbdd61bc22cfe9e3b4f59fc165e0a0b9

Doua luni dupa ultima postare de genul asta, m-am mai abonat la 3 canale misto de urmarit seara, in diminetile de weekend sau in drum spre birou.

1. CASTiNG Series – Dupa cum ii zice si descrierea, “CASTiNG este cel mai nou serial de comedie din Romania si urmareste povestea a patru prietene actrite, gata sa intoarca oricand lumea cu susul in jos, in cautarea succesului.” Aseara a aparut cel de-al patrulea episod si cred ca povestea celor 4 protagoniste pica numai bine pentru 20 si ceva de minute de pauza si relaxare spre finalul saptamanii. I like it, I watch it.

2. Practical Psychology – am mai zis ca de la o vreme citesc tot felul de articole pe teme de psihologie si evident ca am gasit si un canal de YouTube pe masura. Ma uit din cand in cand la clipuri de pe Practical Psychology pentru ca sunt super smart si zic chestii concrete, interesant de urmarit vreo 5-7 minute cat tine un clip.

3. Bright Side – eternul si celebrul Bright Side. Cred ca ajungem cu totii la un moment dat pe canalul asta si stam si ne uitam la diverse clipuri pe care ne pica ochii. Eu recunosc ca nu ma uit constant, de cele mai multe ori ajung din intamplare pe un clip si apoi mai dau play la alte cateva. Si asta e un loc plin de clipuri simpatice, pe care poti sa le povestesti mai departe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *