3 seriale de sfârșit de octombrie

Mă bucur că în ultimul timp am început să mă uit din nou la seriale și chiar îmi „impun” să mă uit în fiecare seară (pe cât posibil) la cel puțin un episod dintr-un serial. Am două la care mă uit de vreo două săptămâni încoace și unul la care abia aștept să dau play în seara asta.

1. Outlander (2014 –   ) 

O asistentă de război din anii 1940 călătorește în timp în anul 1743, unde trăiește pe pielea ei povestea strămoșilor soțului ei și faptele istorice ale căror finaluri le cunoaște deja. Deși devine puțin „telenovelistic” la un moment dat, serialul te super prinde încă de la primele episoade, iar accentul brittish-scottish al personajelor e simpatic tare.

2. Mindhunter (2017 –   )

Prin anii 1970, doi agenți FBI încep să investigheze comportamentul criminalilor pentru a înțelege psihologia criminalului și motivele crimelor. E fix ce trebuie, mă duce un pic cu gândul la Criminal Minds și urmăresc toate cele aprox. 60 de minute ale fiecărui episod cu sufletul la gură. Love it.

3. Stranger Things (2016 –    )

N-am ce să mai zic. Acum două zile a apărut sezonul doi, deci câteva zile o să tot avem de-a face cu puștii ăia tari.

La cele 3 de mai sus mă uit zilele astea și momentan mai am două pe listă, recomandate de prieteni și colegi (o sursă inepuizabilă de seriale mișto!): Friends from College și Riverdale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.