30 day writing challenge – Day 17 | O dimineata de miercuri din 1992

3

Sunt în zodia Pești. Născută pe 11 martie 1992. Adică o zi din aia din martie în care în general plouă. Sau e încă zăpadă. Sau e mocirlă pe jos. Sau poate avem puțin noroc de soare. Dar în general nu avem.

M-am născut în Brașov, într-o miercuri, la 6 dimineața. Fix ora la care mi-e cel mai greu să mă trezesc în fiecare zi.

Și sunt Pești. Sau, dacă vreți, zodia celor sensibili, fragili, visători, confuzi, și care au tendința să fugă de responsabilitate (hm).

Dar eu cred că Peștii, de cele mai multe ori, fug de realitate. Au idealuri spirituale, mai presus de cele materiale. Sunt mai greu de înțeles decât alte zodii și au tendința de a atrage suferințe care nu le aparțin (profund; cel puțin asta zice site-ul astrocafe.ro). Sunt timizi, visători și sensibili. Cei mai sensibili dintre Pești au o deschidere foarte mare către oameni, sunt empatici și intuitivi și învață de-a lungul vieții ce vor ceilalți să simtă și să audă.

Toate lucrurile astea le-am citit și învățat de-a lungul timpului, iar azi cam știu în ce măsură mă reprezintă zodia și ce lucruri nu mi se potrivesc neapărat.

Cam toată personalitatea mea e în Pești.
Sunt zodia Pești, cu ascendent în Pești și luna în Gemeni.

Nu prea am înțeles niciodată ce înseamnă luna asta, dar cei doi Pești din triunghi atrag suficient atenția asupra lor.

Cea mai bună compatibilitate a Peștilor e cu: Racul, Scorpionul, alți Pești (evideeeeeent, Răzvan e tot Pești!), Capricornul, Fecioara și Taurul. Prea multe zodii.

Totuși, tema de azi mă întreabă dacă mi se potrivește zodia?
Păi, cam da.

Sensibilitatea și visarea mi-au ocupat cam trei sferturi din viața de până acum. Mor după tot ce ține de artă, mă implic prea mult în tot ce fac și iau personal toate problemele și suferințele altora (drept pentru care, urăsc expresia ‘n-o lua personal’; well, that ain’t gonna happen).

Mă interesează starea de bine mai mult decât banii și cred foarte tare că tot ce fac, în orice moment al vieții, mă va afecta cu siguranță, într-un fel sau altul, la un moment dat.

Nu îmi place singurătatea, dar când mă simt prea ‘aglomerată’ cu oameni și gânduri, îmi caut repede un loc în care să fiu singură măcar două ore.

Deci da, am o zodie faină, mi se potrivește. Deși e o zodie un pic cam prea sensibilă (sau poate că am luat eu prea multă sensibilitate din aer în dimineața aia de miercuri din ‘92). Dar n-aș putea să mă imaginez în nici o altă zodie (psihic, mi-ar fi practic imposibil 🙂 ).

Așa că mă bucur de calitățile pe care le-am primit de la natură și merg cu ele înainte. Și e foarte bine așa. Pentru că na, sunt în zodia Pești, născută pe 11 martie 1992, adică o zi din aia din martie în care în general plouă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *