30 day writing challenge – Day 2 | Ceva ce mi s-a spus si mi-a ramas in minte

18

Când am luat “postul” de coordonator al departamentului de PR din PRIME Brașov în anul 1 de facultate (adică nici nu terminasem anul 1, eram în semestrul 2 și abia făceam cursul ‘Introducere în relațiile publice’), Iunieta, cea care avusese responsabilitatea asta înaintea mea, mi-a zis: “Nu contează că ești anul 1, contează că eu am încredere că o să te descurci să coordonezi departamentul”.

Și așa am început să mă descurc, să coordonez vreo 10 studenți, apoi vreo 20, iar un an mai târziu, peste 50, pentru că oamenii PRIME au avut iar încredere să-mi dea un rol ‘ușor’ – Ioana președinte.

Mi-au rămas în minte cuvintele astea pentru că mă gândesc mereu cum eu nici măcar nu am vrut să mă înscriu în PRIME. În primul semestru am mers la un eveniment din pură întâmplare (m-au luat două colege cu ele) și, dacă tot eram acolo, am zis hai să mă înscriu.

Apoi, am stat mult pe gânduri dacă să aleg departamentul de HR sau pe cel de PR. Dar până la urmă pixul a completat formularul de PR. După asta, na, un semestru și un pic mai târziu am început să coordonez departamentul.

Cred că lucrurile se întâmplă pentru un motiv, iar în acel moment motivul meu a fost că vreau să fac lucruri. Iar pozele și oamenii cred că îmi sunt martori că am cam făcut câte ceva.

Mulțumesc, Iuni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *