30 day writing challenge – Day 20 | 3 celebrity crushes

IMG_8220

Mor de somn. Sunt super dornica sa fac un dus pentru ca tocmai ce am petrecut niste ore in tren. Mi-e si foame. Si nu am chef de nimic. Drept pentru care, imi prinde bine sa ma gandesc la lucruri frumoase. Cum ar fi oamenii faimosi pentru care am avut de-a lungul timpului crush-uri serioase.

Cu totii am avut mici indragosteli de oameni faimosi. Ca na, e normal sa se intample atunci cand vedem peste tot in jurul nostru imagini si povesti cu oameni care-s parca scosi din bibelou, nu par a avea vreun defect, au vieti mirifice, sau cel putin asa par. 

Doar ca, si ei sunt oameni normali, ca noi toti. Dar joburile lor ii aduc in prim-plan in toate aceste materiale frumoase pe care le vedem noi in fiecare zi. Si care dau nastere acestor “celebrity crushes”. 

Am avut si eu cativa faimosi pe lista. Nu-s multi. O sa exemplific doar cu cei mai importanti. Si anume, acestia trei: 

  1. Leonardo DiCaprio – my all time celebrity crush. Inca de cand l-am vazut in Titanic atunci cand eram mica. Ramane in top, chiar pe primul loc. Fiindca orice ar fi, il vom avea mereu pe DiCaprio.
  2. Ian Somerhalder – deoarece, ca orice adolescenta care stia ce e ala un serial acum 10 ani, am descoperit “The Vampire Diaries” si am intrat de la inceput in ‘team Damon’. Si asta a fost.
  3. Iker Casillas – este jucatorul meu preferat de fotbal, il super ador si admir si e minunat. Mai e si spaniol si brunet (ma rog, saten inchis, dar tot pe acolo e) si de treaba. Ce naiba sa mai faci.

Cam asta e top 3. Ar mai fi si Chriss Pratt, Chris Evans sau Marlon Brando pe la 20 si ceva de ani. Dar top 3 si aia carora le stiu cam toata cariera si activitatea (din informari cotidiene, desigur) raman cei de mai sus. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *