30 day writing challenge – Day 23 | O scrisoare pentru cineva

31562082_2023725521001822_8080572808091926528_n

Salut,  

E 10:37, sunt acasa la Brasov (am o zi libera azi). Beau o cafea, stau pe un fotoliu pe veranda si ma uit afara, in curte, la flori. Langa mine, pe fotoliu, e un leu de plus – una dintre multele jucarii pe care le cumpara mama. Ii plac jucariile de plus.

Mi-am facut bagajul si mi-am rezervat bilet de tren. Azi plec inapoi la Bucuresti. Am mai avut ceva de facut cat am fost aici, am rezolvat si asta si acum ma ocup de scris. Un pic. 

Weekendul asta s-au casatorit Mihii si Roli, doi prieteni de-ai mei. Roli e fratele lui Razvan. A fost un weekend foarte fain, a fost emotionant sa ii vedem in momentul asta. 

Ieri m-am simtit cam rau, nu prea stiu cand a trecut ziua. Mi-a fost foarte, foarte somn si cred ca am invatat si cum poti dormi cu ochii deschisi. E mai usor decat pare. Am adormit foarte devreme aseara (era 21:50 cred), iar azi m-am trezit la 09:43. Dupa 12 ore de somn. Nu am mai dormit atata de nu mai stiu cand.

Dar nu asta e important, ca am dormit mai mult. Important e ca in viata asta exista cateva lucruri care iti redau increderea in tine:

  • un eveniment important la care esti si tu martor
  • zambetele de pe fetele unor oameni apropiati tie
  • un simplu “arati foarte bine astazi”
  • un hohot de ras aparut de nicaieri
  • muzica si dans atunci cand ai nevoie de ele

Iar acestor lucruri li se adauga inca niste milioane de mici lucruri care te ajuta sa iti recapeti nu doar increderea, ci si zambetul, buna dispozitie si cheful de viata. 

Dar asta e ideea, draga necunoscutule. Ca trebuie sa deschidem ochii. Si sa-i tinem deschisi in fiecare zi. Pentru ca, daca cumva uitam si ii inchidem din greseala, trebuie sa invatam sa o luam de la capat. Si de multe ori e foarte bine sa o iei de la capat, dar, cel putin pentru mine, de cele mai multe ori e foarte greu. 

Dar invat. Asta e important. 

Multumesc pentru pagina de “ascultare”. Ma pregatesc sa plec in curand si mai am cate ceva de facut. Dar iti mai scriu. Si poate la un moment dat raspunzi si tu, oricine ai fi. Vedem :) 

Hai, tinem legatura si nu uita sa tii ochii deschisi. 

Cu drag, 

Ioana 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *