30 day writing challenge – Day 25 | O seara intr-o imagine

beautifulevening

Tema de azi e așa: “Gândește-te la un cuvânt, scrie-l pe Google, dă pe imagini și apoi scrie ce-ți inspiră a 11-a imagine.”

Aceasta este a 11-a imagine:

MV5BMTQ3NTAzNzgzMV5BMl5BanBnXkFtZTcwMDIyMjY0MQ@@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_

Dar, cum nu am văzut încă filmul, ochii mi-au sărit pe imaginea cu numărul 12, aflată fix lângă cea de mai sus:

beautifulevening

Când am văzut-o, mi-am amintit de aleea din jurul cetății din Brașov. Mi se pare simpatic că am nimerit o imagine care să-mi amintească de locul ăla. E locul meu preferat din Brașov.

Când stau în Livada Poștei sau pe Mureșenilor și văd cetatea, mi se pare că sunt unde trebuie. Plus că urcatul până la cetate e bun pentru picioare și pentru energie.

Totuși, cum am ajuns acum 20 de minute la pozele de mai sus, oare?

Super simplu. Am scris pe Google “evening”. Și, sincer, mă bucur că am ales cuvântul ăsta, nu știu ce divinitate m-a pălit. Dar zău că e o încântare să vezi ce-ți apare acolo. Numai apusuri din alea superbe din locuri superbe în niște culori superbe.

Iar poza de mai sus e super reprezentativă pentru ideea mea de “evening”. Un parc, o bancă, un felinar și un apus. Și mulțumesc, sunt fericită. Dacă-mi mai și amintește de acasă (cum e cazul de față), momentul e perfect.

Acestea fiind zise, mi-a plăcut tema de azi. Simpatică, diferită de restul pe care le-am avut până acum. Ceea ce-mi amintește! Mai am 5 zile și termin challenge-ul!! Și să vezi atunci bucurie. Am învățat câteva lucruri în luna asta și ghici unde o să le trec pe toate?

Într-o postare aici pe blog, cu vreo poză de-a mea la featured image, desigur.

Până atunci, noapte bună și, pentru sănătatea noastră, să căutăm din când în când pe Google poze cu „evening”.

Sursă photo: https://paneerandpulao.wordpress.com/2014/08/05/once-upon-an-evening/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *