30 day writing challenge – Day 29 | Doua obiective pentru luna viitoare

img_4621

Oficial, mai am doua zile din cele 30 de writing challenge. Si sunt super mandra ca am reusit sa duc pana la capat provocarea. Ma motiveaza sa scriu mai mult si mai des, dar, in acelasi timp, toata provocarea asta m-a invatat cat de important e sa te implici in ceea ce scrii. Dar despre asta o sa vorbesc maine, in ultima zi. 

Acum, m-am tot gandit saptamana asta daca sa continui sau nu provocarea si in luna august. Iar asta pentru ca am mai gasit niste provocari simpatice pe care mi-ar placea sa le fac anul asta. Totusi, m-am gandit putin mai bine si am stabilit ca mi-ar fi mai bine sa iau o pauza de la scrisul mecanic pe care am inceput sa-l am in ultimele zile si sa incerc sa scriu mai multe texte personale, cu ceva mai multa insemnatate pentru mine din perspectiva energiei pe care le-o dedic. Astfel, desi nu voi scrie chiar zilnic pe blog, luna viitoare o sa incerc sa scriu doar despre lucruri care imi plac si motivele pentru care imi plac aceste lucruri. 

Mi se pare amuzant, am impresia ca blogul meu devine un fel de jurnal personal in care experimentez diverse tipuri de teme si texte. Lucru care nu mi se pare deloc rau, pentru ca, la urma urmei, doar asa pot sa-mi dau seama ce imi place sa scriu cel mai mult si ce fel de texte mi se potrivesc. 

Asadar, doua obiective mari am pentru luna august: 

  1. Texte mai putine, dar care sa reprezinte mai bine o parte din mine.
  2. Mai multe concluzii despre ce a insemnat pentru mine scrierea acestor texte, concluzii care sa duca spre descoperirea temelor care mi se potrivesc.

Cam asta e. Acum sa vedem cum va fi. Eu cred ca bine :) 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *