30 day writing challenge – Day 30 | Ups & downs din ultima luna

Ioana 3

Da, am ajuns la ultima tema. Si sunt super mandra si fericita. Mai ales pentru ca, in sfarsit, pot sa fac lista finala cu ce am invatat, ce a venit natural si ce mi-a fost mai greu in provocarea astea cu 30 de articole zilnice. 

Incep cu ce a fost bine si ma bucur ca am invatat: 

  1. Pentru ca am scris cel mai des seara, m-am inspirat foarte mult din experientele si starea de peste zi. Astfel ca, la finalul celor 30 de zile, am o imagine reala a ceea ce a insemnat ultima luna pentru mine din punct de vedere emotional.
  2. Pentru ca am fost plecata foarte des, mai ales in weekenduri, si nu am avut acces la un laptop ca sa scriu articolele, am invatat sa le scriu de pe telefon, sa ma loghez pe platforma tot de pe telefon si apoi sa postez pe blog cu cateva click-uri de pe telefon. Mi-a schimbat viata. 
  3. Timpul petrecut in drum spre casa a trecut mult mai repede pentru ca imi scriam textele in Notes pe telefon si nici nu-mi dadeam seama cand ajungeam deja la statia la care trebuia sa cobor.
  4. Cand am plecat in teambuilding cu colegii imi programasem inca din weekend articole pentru saptamana respectiva, lucru care m-a ajutat sa nu ratez nici o tema si m-a facut sa ma simt foarte organizata si libera sa gandesc in avans si articolele urmatoare.

Au fost, insa, si lucruri mai dificile:

  1. Am avut multe zile in care imi era foarte greu sa scriu, fie pentru ca eram obosita si mi se inchideau ochii, drept pentru care nu ma mai puteam concentra, fie pentru ca aveam teme la care nu reusisem sa ma gandesc deloc in ziua respectiva si imi venea foarte greu sa scriu despre ele nefiind deloc pregatita si cu mintea limpede.
  2. In ultimele trei saptamani nu am reusit deloc sa scriu mai multe articole inca din weekenduri, astfel incat in timpul saptamanii sa nu mai fiu pe fuga cu postarile, iar asta m-a stresat de multe ori si m-a facut sa am momente in care sa vreau sa renunt la provocarea asta.
  3. Cateva teme mi s-au parut un pic cam prea personale (sau poate a fost doar o senzatie de-a mea) si nu m-am simtit confortabil sa scriu chiar ce mi-as fi dorit la temele respective, drept pentru care am scris mai putin sau mai vag, lucru care nu imi place deloc.

Astea sunt principalele concluzii din ultima luna si principalele lucruri care mi-au ramas in minte. Cum ziceam ieri, o sa ma concentrez mult mai mult pe continut in perioada urmatoare, pentru ca vreau sa gasesc subiectele de care imi face cea mai mare placere sa scriu.

Toate astea fiind zise, mi-a placut foarte mult provocarea din ultima luna si mai vreau sa fac exercitii de genul asta pana la finalul anului. Am invatat lucruri super utile pentru blog si am invatat sa-mi organizez timpul astfel incat sa nu ratez in nici o zi lucrul pe care imi face super mare placere sa-l fac – anume, sa scriu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *