5 chestii la care ma uit pe Youtube

La solicitarea cuplului Mihii & Roli făceam un playlist de ascultat în mașină. Și cum mă flenduream pe Youtube, am dat peste clipuri la care mă tot uit în ultima vreme. Am selectat cinci dintre din ele.

1. Harry Styles

Da, chiar nu credeam că o să-l ascult pe tip atâta, dar de câteva luni cânt Sign of the Times și-n somn. Ah, și l-am văzut pe Mr. weekend-ul trecut în Dunkirk și chiar e bun 🙂 O să-l cam urmăresc în continuare, aha. 

2. Safiya Nygaard

Mi-a zis Ramona de ea acum câteva luni și de-atunci îmi cam petrec serile făcându-mi de lucru prin casă cu Safiya pe fundal. E funny, face clipuri cu tot soiul de produse pe care le testează și își cumpără dubioșenii pe care le încearcă timp de o săptămână ca să vadă care-i treaba cu ele. Nu pot, trebuie să mă uit.

3. Superwoman

O știu de câțiva ani și mereu râd când dau click. Vorbește super mișto și are niște referințe perfecte, pur și simplu n-ai cum să te uiți doar la un clip. Mai dai play la unui, și încă unul, și na, tot așa până când ajungi la interviurile cu Michelle Obama și Bill Gates și omg, cât de cool e tipa.

4. Sleep music

Consider că nici o seară nu e completă fără acest playlist pe care-l știu aproape pe de rost. Cum simt că mi se închid ochii, rapid un play și visez Sign of the Times a lui Harry Styles.

5. Button Poetry

Acum o lună am fost plecată câteva zile în Rusia. Diana, colega cu care am fost plecată, mi-a zis de acest canal de Youtube super tare numit Button Poetry. Am ascultat prima dată OCD, care am aflat după aceea că e cam cel mai popular (l-am ascultat zilnic cât am stat acolo), iar apoi le-am cam luat la rând și le reascult o dată la câteva zile pe cele care m-au atins cel mai tare. Pe scurt, sunt o serie de video poems scrise și rostite de diverși oameni despre experiențele pe care le-au trăit. Mai sus e unul dintre preferatele mele, mă sperie uneori cât de ușor poți să „relate” cu niște străini.

Mai urmăresc chestii, dar zilele astea m-au acaparat cele de mai sus. Enjoy, dacă aveți chef.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.