5 lucruri pe care le-am realizat de când stau singură

Bine, nu singură, am o colegă de apartament.

Am avut timp în ultimul an jumate să trag câteva concluzii. Multe dintre ele se datorează și faptului că acum stau la bloc, după ce toată viața mi-am petrecut-o la casă și nu știam cum stă treaba cu vecinii, caloriferele, întreținerea și lumina de pe scară.

Foarte scurt, am ajuns la următoarele concluzii:

  • Nu-mi place să socializez cu vecinii, deși eu sunt fană a oamenilor.
  • Fac cea mai bună cafea la ibric. Serios. Chiar pun suflet în cafeaua aia și nu plec dimineața de acasă fără să beau o cană. Sau două.
  • Întotdeauna mi-e lene să gătesc, dar când mă trezesc în bucătărie cu o tigaie/cratiță în mână îmi vine imediat cheful. S-a întâmplat de câteva ori (nu prea multe, să-mi fie rușine). Fac un orez cu legume minunat. Mazărea nu prea-mi iese. Bruschetele ies cam tari de obicei, iar mămăliga nu-mi iese niciodată cum trebuie, dar mă distrez când o fac. Na, mai exersez în zona asta și o să revin cu altă concluzie.
  • Cel mai relaxant lucru este să spăl chiuveta din baie. Nu cred că mă relaxează ceva mai tare. Orice s-ar întâmpla, pot să cadă perdelele, pot să strige vecinii, când nu am chef de nimic sau sunt stresată spăl chiuveta din baie.
  • M-am obișnuit să-mi măsor timpul în melodii. De exemplu, drumul din fața scării până la metrou durează 3 melodii, adică timp suficient cât să mă trezesc dimineața și să mă gândesc în liniște seara.

Și să scriu postul ăsta mi-a luat tot trei melodii. Bine, una pusă pe repeat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.