Când eram mică.

Când eram mică am primit cadou de Paște un iepuraș. I-am dat numele Jenny, a stat cu noi o perioadă, după care a dispărut. Frate-miu face și astăzi glume dramatice.

Când eram mică tata a hotărât că putem avea un cățel. Așa că am căpătat-o pe Sara, cea mai simpatică dintre cățelușe. Venea cu noi la săniuș, la plimbare cu bicicleta, stătea mereu cu noi prin curte și seara o lăsam să doarmă cu mine ca să nu plângă. Într-o zi mă jucam cu Sara afară și, entuziasmată fiind, a sărit pe mine. Mi-a spart un dinte.

Când eram mică mergeam la aceeași grădiniță la care mergea și frate-miu. Într-o zi educatoarea lui m-a pus pe mine să am grijă de grupa lui Vlad. Nu mă asculta nici un copil, așa că m-am prefăcut că mi-e rău și că leșin. M-am așezat pe un scaun și am avertizat copiii că dacă mă mișcă în vreun fel o să cad. Grupa lui Vlad a avut grijă de mine vreo 15 minute, până s-a întors educatoarea.

Când eram mică îi explicam lui bunică-miu că eu am dreptul să mă uit mai mult timp la televizor, față de frate-miu și văru-miu, pentru că sunt singura lui nepoată.

Când eram mică și mă trimiteau mama sau bunica până la magazinul din colț, îmi luam gentuța cu mine, pentru că eram o lady.

Când eram mică am mers într-un an cu mama să ne uităm în magazine înainte de Crăciun. Am văzut un tigru negru cu alb, care era mare cât rucsacul meu de la școală și m-am uitat la el câteva minute. Mama m-a întrebat dacă-mi place și dacă aș vrea să mi-l aducă moșul. Am zis că nu, doar mă uitam să văd dacă e pufos. Anul ăla am primit tigrul negru cu alb de Crăciun. L-am botezat Lucky, fiindcă am fost norocoasă că l-am primit. E și azi în camera mea din Brașov, veghează.

Când eram mică am fost în excursie la peștera Dâmbovicioara. Mi-am luat un suvenir:

13152771_1139310062776710_60369688_n

13140731_1139310072776709_1492402264_n

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.