Când intri în bloc și nu mai trebuie să apeși pe buton, pentru că liftul e deja la parter.

Uneori, lucrurile se așează frumos și tu trebuie doar să le iei așa cum sunt și să-ți vezi de treabă. Alteori, ai de lucru cu ele pentru că trebuie să ți le așezi singur(ă).

Procesul de a-ți așeza lucrurile în ordine astfel încât să reușești să faci ce îți dorești așa cum îți dorești e, în general, obositor, dar plin de împliniri. Te bucuri că încet, încet, lucrurile se pun în ordine și tu poți să-ți vezi de altceva. Totuși, sunt momente în care nu ai deloc chef să intri în procesul ăsta care presupune muncă și dedicare pentru a duce un lucru la bun sfârșit. Și ai vrea ca, printr-o minune, să descoperi că lucrul ăla e mai ușor de realizat decât pare. Sau e deja făcut și tu pur și simplu nu ți-ai dat seama.

Compar momentele astea cu ușurarea de a ajunge în bloc cu 3 pungi pline în brațe și descoperirea că liftul e deja la parter și tu nu mai trebuie să stai cu alea în brațe, să apeși butonul și să aștepți să vină să te urce acasă. Un moment care nu se întâmplă nici foarte des, dar nici rar. Și e exact ca momentele alea în care descoperi că cineva te-a ajutat și ți-a făcut din treabă.

Doar că na, liftul nu e mereu la parter și oamenii nu-ți fac mereu treaba. Așa că ia momentele astea ca pe niște pauze care să te ambiționeze să faci tu mai multe lucruri. Ce zici?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.