Cel mai util cadou pe care mi l-am facut vreodata

Fix acum doi ani îmi calculam cheltuielile pe luna martie. Puneam deoparte bani pentru chirie și facturi și mă gândeam că urmează ziua mea și poate îmi cumpăr și eu ceva.

Eram singură acasă, era dimineață, beam o cafea și mă uitam pe internet. Citeam câte ceva. Și m-am gândit brusc – cum ar fi ca într-o zi să mă citească și pe mine cineva?

Aveam atunci câteva prietene care știau cum stă treaba cu scrisul și cu blogurile, așa că am pus mâna pe telefon. Am sunat-o pe Mihii și am întrebat-o cum fac să îmi cumpăr un domeniu și să am și eu un blog „.ro”. Nu știam eu mare lucru despre platforme care-s mai ușoare decât altele sau despre servicii de hosting care sunt mai bune decât altele. Așa că m-am lăsat consiliată, mi-am luat două minute să mă gândesc dacă am destui bani pe card și ce nume să-mi „cumpăr”. Și apoi mi-am introdus datele de facturare.

Mi-am făcut cadoul de ziua mea din 2016: ioanamoasa.ro

Iar până azi e cel mai util cadou pe care mi l-am făcut vreodată și una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat de când am învățat să iau decizii. Și, clar, până în prezent, unii dintre cei mai bine cheltuiți bani.

În fiecare zi în care intru pe blog sunt foarte mândră de mine, de fiecare dată când scriu mă simt mai liniștită, atunci când îmi spune cineva că a citit un text aici simt că fac ceva bine.

Azi sunt doi ani de când am blogul. L-am aranjat singură și mă bat singură cu fiecare plugin și cu fiecare eroare care îmi apare când mi-e lumea mai dragă. E „my baby”, mai am multe de învățat despre el, dar sunt extraordinar de mândră de faptul că am fost în stare acum doi ani să-mi fac cadoul ăsta. Neștiind cât de mult mă va ajuta câțiva ani mai târziu să rămân cu picioarele pe pământ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.