Chestii serioase și un citat din Deliric

17453441_10155162144493934_764629787_o

Acum un an scriam 5 lucruri pe care le-am realizat de când stau singură. Azi am mai avut niște revelații, unele nu s-au schimbat față de ce am pus aici acum un an, pe altele le-am analizat super serios săptămâna trecută. Așa că am făcut o comparație cu anul trecut și am adăugat noi învățături. Astea-s:

  1. Încă mă super relaxează să spăl chiuveta din baie. Da, nu știu, some things never change.
  2. Știți versul ăla al lui Deliric, „comunic cu oameni oriunde pe glob, da’ nu mă salut cu vecinii de bloc”? No, adevăr e acolo. Marțea trecută mi-am dat seama că stau de peste doi ani în același bloc și nu cred că știu mai mult de 5 vecini (numărați). Unul dintre ei nici nu cred că ne mai e vecin. Iar pentru restul „a saluta” e doar un verb în dicționar.
  3. Am învățat să strâng bani, cât de cât. Că rămân mereu fără cu o săptămână înainte de salariu e absolut normal, nu mai e așa o dramă cum era în primele luni când credeam că va cădea pomul din fața blocului pe mine dacă nu intră salariul cât mai repede. Acum sunt chill, de cele mai multe ori, dar sunt mega norocoasă că am prieteni care mă mai scot din groapă. Mulțumesc, știți voi :-) Na, ideea e că, înainte să ajung în situații de mini-criză (adică fix în ziua de salariu) îmi împart oleacă fondurile: am un fond de călătorie, unul de facturi și chirie și, cel mai important, am „fondul pentru chestii care-mi plac”. Iar aici intră tot: ieșiri în oraș, haine, cărți, surprize etc. Deloc culmea, ăsta-i primul care se termină.
  4. Nu mai beau cafea acasă, beau doar când ajung la birou. După câteva crize de râs în exces și stări care nu au fost prea ok, m-am obișnuit cu ideea că o doză de cafea în minus e cea mai bună decizie. Deși de multe ori mă gândesc în metrou la cafeaua mea la ibric. Of.
  5. Încă îmi măsor timpul în melodii. Un exemplu: îmi trebuie patru versuri ca să cobor scările de la metrou.
  6. Gătesc rar. I know, n-ar trebui să zic asta. Rușine nu mi-e, că am o groază de alte chestii de zis. Dar da, gătesc rar, iar atunci când gătesc îmi fac super salate pentru că momentan trec printr-o fază.

Cam atât acum. Mai vedem peste un an :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *