Cum inchei o zi mai lunga sau mai grea

Cred că, de cele mai multe ori, noi hotărâm cum ne încheiem ziua. Și merităm să o încheiem așa cum ne place, ca să ne pregătim cum trebuie pentru ziua care urmează.

Când am zile mai grele sau care abia am așteptat să se încheie ca să ajung acasă și să dorm, încerc să-mi ocup orele de seară cu activități care mă relaxează și care îmi dau o stare de bine.

M-am gândit să scriu aici câteva dintre lucrurile pe care-mi place mie cel mai mult să le fac seara, iar dacă mai aveți idei de activități relaxante pentru a încheia o zi lungă le aștept cu brațele deschise.

1. Vorbesc cu mama sau cu o prietenă în drum spre casă – sunt seri în care am nevoie să mă distanțez de tot ce am făcut în timpul zilei și, cum altfel să fac asta dacă nu apelând la oameni care știu să-mi distragă atenția cu alte lucruri?

2. Fac un duș fierbinte cu unul dintre gelurile mele de duș preferate (acum am un gel de duș cu aromă de biscuiți care e pur și simplu demențial)

3. Completez bullet journal-ul – mi-am actualizat secțiunile din jurnal și acum am 4 secțiuni mari și late pe care mă străduiesc să le umplu la finalul fiecărei zile

4. Mă uit la un serial/un vlog – nu citesc în fiecare seară, dar în general îmi place să aud ceva pe fundal în timp ce-mi văd de ale mele prin casă. Drept pentru care, cam în fiecare seară văd un episod dintr-un serial (acum mă uit la Casa de papel și vreau să încep sezonul 2 din 13 Reasons Why) sau dau play unui vlog care să-mi arate ce fac și alți oameni cu viețile lor (dap, să mă uit la vloguri e una dintre my biggest guilty pleasures)

5. Răsfoiesc Pinterest-ul – dintre toate rețelele sociale cu care am intrat vreodată în contact, Pinterest este de cele mai multe ori ultima pe care intru în fiecare seară. Efectiv iau la rând toate postările, îmi salvez idei și poze, iar ăsta mi se pare cel mai relaxant lucru din lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.