De ziua mamei trimit mesaje și fug cu milioane

Azi e ziua mamei mele. Această tânără doamnă împlinește astăzi o frumoasă vârstă. Nu spun ce vârstă, că e totuși o tânără doamnă.

Anul trecut am întrebat-o care-s filmele ei preferate. Bănuiam care ar fi, dar nu o întrebasem niciodată oficial. Mi-a spus imediat că How to steal a million și You’ve got mail sunt pe același loc și că „sunt foarte bune”.

1. How to steal a million (1966)

Audrey Hepburn și Peter O’Toole împart ecranul în această comedie foarte simpatică. Cei doi pun la cale un furt, iar acțiunea care are loc în cele 120 de minute nu-ți mai dă voie să-ți dezlipești ochii de pe ecran. Mi-a plăcut să-l văd pe Peter O’Toole, pe care nu-l știam în alte roluri în afara de Lawrence (și acum când mă gândesc la el îmi apare tot imaginea rolului care l-a consacrat). Și perechea Peter-Audrey e una foarte frumoasa, nu cea mai frumoasă din câte am văzut, dar îți face plăcere să-i urmărești.

How-To-Steal-A-Million-Full-Movie-1080p-HD-Free-Download

Sursa: http://tinyurl.com/nzvrgnn

How to steal a million e unul dintre cele mai simpatice filme ale lui Audrey. Despre Peter nu mă pronunț, că nu i-am văzut multe filme, recunosc. Deci prima opțiune a mamei e una foarte bună.

2. You’ve got mail (1998)

Am văzut filmul când eram mică, vreo 12, 13, 14 ani cred. La fel ca toate filmele lui Meg Ryan, probabil regina comediilor romantice (alături de Molly Ringwald, regina comediilor romantice pentru adolescenți). Mama încă se uită la toate filmele ei de fiecare dată când sunt la TV. Însă You’ve got mail îi place cel mai mult.

Doi concurenți în mediul de afaceri (Meg Ryan și Tom Hanks) se urăsc în viața reală, dar se îndrăgostesc pe internet. Na, ce idei aveau oamenii încă de prin 1998.

Filmul e lejer, comedie romantică, pentru o seară menită să treacă repede. Și pentru cei cărora le place genul. Pe mine nu m-au atras niciodată filmele cu Meg Ryan, nu știu de ce. Multe clișee în comediile astea romantice, dar uneori mai trece timpul cu ele. A doua opțiune a mamei e despre internet. Mi se pare simpatic, că acum se obișnuiește și ea cu Facebook-ul.

Youve-Got-Mail-Coffee-Shop

Sursa: http://tinyurl.com/nvmlmy9

A stat și s-a gândit ce filme îi mai plac și am făcut o selecție mai jos. Până una, alta, să aibă niște ani frumoși de acum înainte și să mai descopere filme, ca să completăm lista:)

Din preferințele mamei mai avem:

Mamma mia! (2008) – cu Meryl Street, actrița ei preferată

The Thomas Crown Affair (1999) – cu Pierce Brosnan și Rene Russo

Chocolat (2000) – cu Juliette Binoche și Johnny Depp

Something’s Gotta Give (2003) – cu Jack Nicholson și Diane Keaton

Mihai Viteazul, film istoric în două părți (1971) – cu Olga Tudorache și Amza Pellea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.