Diminetile din weekend vs. Diminetile din timpul saptamanii

De ceva timp voiam sa scriu despre rutina de dimineata, pentru ca mi se pare ca mersul unei zile e destul de mult influentat de ceea ce facem dimineata, cand ne trezim.

Mi-am creat o rutina de dimineata care se mai schimba din cand in cand, dar sunt unele lucruri pe care le fac deja din instinct cam in fiecare zi. M-am gandit sa fac o comparatie intre rutina din diminetile de weekend si rutina din diminetile din timpul saptamanii.

Dimineti in weekend (cu trezire obisnuita in jur de 8:00)

7:30 – 8:30 – Trezire, cu motaiala pana pe la 9 si ceva (de obicei)

in jur de 8:30 – beau un pahar cu apa imediat ce ma trezesc

8:30 – 9:00 – tur pe Pinterest si Instagram, catching up pe mess, fac curatenie in telefon

9:00 – 10:00 – prima cafea si mic dejun

10:30 – uneori scriu pe blog, alteori imi planific ziua – daca sunt la Brasov, imi planific ziua pe ore, astfel incat sa reusesc sa fac cat mai multe lucruri, iar daca sunt in Bucuresti planificatul e mai usor, pentru ca de obicei weekend-urile sunt mai chill si nu trebuie sa merg in multe locuri

11:00 – 12:00 – de multe ori, pe la ora asta vine a doua cafea

Dimineti in timpul saptamanii (cu trezire obisnuita pe la 6:00)

6:00 – Trezire, cu maxim un snooze la alarma (incerc sa nu mai dau deloc snooze, dar in unele dimineti e foarte greu 🙁 )

6:05 – un pahar de apa cu lamaie

6:10 – 6:30 – Rutina de dimineata, cu spalat pe dinti, imbracat, pregatit ceva de mancare (dupa ce ma imbrac mananc, de cele mai multe ori un iaurt, o banana, sau doua felii de paine cu hummus/dulceata/branza etc.)

6:30-6:50 – Ma machiez, pun muzica sau ma uit la un serial/vlog

6:50 – 7:00 – Imi fac parul (nu il aranjez eu cine stie ce, deci trece repede partea asta), mai beau un pahar cu apa si iau niste vitamine, imi fac patul

Dupa 7:00 – Ma mai flendur prin casa, imi spal vasele in care am mancat, imi pregatesc lucrurile pe care trebuie sa le iau cu mine si ma pregatesc de plecare

Atat in weekend, cat si in timpul saptamanii, orele difera – pot sa ma trezesc mai tarziu un pic in unele zile si atunci se decaleaza intervalele de timp. Dar rutina ramane cam aceeasi.

Totusi, sunt cateva lucruri pe care vreau sa le adaug in rutina de dimineata, cu ar fi stretching-ul, un mic dejun mai consistent sau timp pentru 5 minute journal. Le voi adauga si pe ele pe parcurs si atunci o sa revin cu un update la postare. Pana atunci, azi e duminica, sunt la Brasov, ascult muzica si beau cafea, afara e zapada si ma pregatesc sa ies la o plimbare.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.