Doua canale de YouTube la care dau play in timp ce-mi vad de treaba

Atunci când fac curățenie, scriu sau îmi pregătesc ceva de mâncare, îmi place să aud ceva pe fundal. Ori dau play la diverse playlist-uri de pe Spotify sau Youtube, ori îmi pornesc diverse clipuri pe YouTube și le ascult în timp ce-mi văd de ale mele. În ultima lună am descoperit două noi canale la care mă uit destul de des.

E vorba de două vloggerițe din străinătate care îmi dau o stare de pace și calm și pe care îmi face plăcere să le ascult mai ales atunci când am destul de multe lucruri de făcut și încerc să nu mă întrerup din a le face.

1. Rachellea – e o tipă din Marea Britanie, super simpatică, vorbește frumos și are fel de fel de clipuri despre cum să-ți organizezi viața și cum să te menții motivat.

2. The Simple Life – am descoperit-o din întâmplare într-o sâmbătă când voiam să fac curățenie și căutam pe YouTube clipuri cu tips pentru spring cleaning (da, am astfel de momente în care am nevoie să văd ce fac alții ca să fac și eu acel lucru). De atunci o cam ascult în weekend-uri, când îmi fac ordine, mai ales.

Cover photo: Pinterest (dar vreau și eu o trăistuță din asta!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.