Duminica se notează și se sărbătoresc bucuriile din ultimele zile

23E55B1E-D69F-4F84-9AE2-A086372C9AC6

Abia dacă am simțit ziua de azi. De obicei, weekendurile pe care le petrec acasă trec foarte repede și abia dacă le simt, mai ales pentru că fug dintr-o parte în alta și nu apuc să stau o clipă.

Așa că, deși iar m-a prins noaptea cu textul de azi, m-am gândit să mă uit în urmă la ultima săptămână și să fac o trecere prin lucrurile bune care s-au întâmplat. Iar asta pentru că în general nu-mi amintesc lucrurile bune, fiindcă mă concentrez pe cele mai puțin frumoase. Cum facem mulți dintre noi, de altfel. Dar poate e timpul să ne mai notăm și momentele faine, totuși. Ajută la minte.

Gata. Închei cu lista mea de 7 lucruri bune din ultima săptămână. O listă care se lungește pe zi ce trece.

Luni – O zi cu îngrijorări, care s-a terminat totuși bine. Seara, la ora 7, e cel mai bun moment să uiți de griji.

Marți – Lumânarea parfumată “Dark” de la Heart & Home are cel mai liniștitor parfum din lume (se găsește în Cărturești).

Miercuri – Am început să mănânc mai bine, deci ăsta ar putea fi considerat momentul fericit al săptămânii.

Joi – M-am trezit destul de odihnită, după vreo 10 ore de somn. Adică miercuri seara am adormit pe la 8 și ceva. Da, se întâmplă.

Vineri – Am prins trenul de la 6 spre Brașov și nici nu am stat mult la coadă. Absolut perfect timing.

Sâmbătă – Am petrecut timp cu toți bunicii, am cules cireșe, am fost la o nuntă frumoasă tare, l-am revăzut și pe Phil (un super om pe care-l văd mult prea rar), am râs, am dansat până când nu am mai putut să merg (la propriu) și, din nou, am vorbit mult prea mult. Pentru mine ăsta-i semnul suprem de bucurie.

Duminică – M-am revăzut cu o prietenă veche, pe care am cunoscut-o acum 7 ani când ne-am întâlnit din întâmplare în SUA și am petrecut o super vară în partea cealaltă a planetei. M-am bucurat să o văd, în sfârșit, și pe prietena mea Alexandra la Brașov, după ce a “amenințat” de câteva luni că vine în vizită. Și m-am bucurat de niște papanași minunați la Bistro de l’Arte, de o prăjitură super bună făcută de bunică-mea și de un vin roze parfumat și aromat, cu care bunică-miu se mândrește de nu mai poate. Apoi m-am întors la București, unde sper să adorm decent în noaptea asta, fiindcă momentan mi se închid ochii o dată la câteva secunde în timp ce termin de scris postarea de azi și mai trag cu ochiul la un film prea dubios și prea copilăresc de pe Netflix.

Dar mâine bag Stranger Things și presimt că lucrurile se vor aranja frumos.

Mă gândesc să-mi notez săptămânal micile mari bucurii și să le public duminica, această zi perfectă de sărbătorit bucurii. Nu știu, mai văd. Până atunci, să înceapă o săptămână nouă, bună, cu vești bune și bucurii multe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *