Am facut (aproape) tot ce mi-am propus in aprilie | Wrap-up

31641920_2023725661001808_1573861147524726784_n

La inceputul lui aprilie îmi făceam o listă cu lucruri pe care îmi doresc să le fac. La finalul lunii am trecut prin listă și am tras câteva concluzii la fiecare punct. Ca să mă auto-motivez să fac lucrurile și mai bine luna asta, las toate concluziile mele în continuare și revin cu to do list pentru mai.

Ha, poate învăț încet, încet, să mă țin de lucrurile care îmi fac bine :) It is a good start.

1. Merg în cel puțin un loc în care nu am mai fost până acum. – DONE (Craiova)

2. Citesc două cărți. – DONE – Am terminat „Povești de seară pentru fete rebele” și „Anul gândirii magice”

3. Dau un refresh bullet journal-ului (iau o pauză de la el în aprilie, ca să mi-l fac frumos, frumos pentru următoarele 3 luni). Între timp, vreau ca luna asta să testez metoda „5 minute journal” și să mă auto-educ să scriu zilnic. – Sunt suuper mândră aici! Cu excepția a doar două zile, am scris în jurnal în fiecare zi timp de 5 minute. Deci I consider it DONE.

4. Văd cel puțin 3 filme și documentare (azi am urmărit un documentar simpatic pe Netflix – (Dis)Honesty – The Truth About Lies, despre minciunile pe care le spunem zilnic cu toții și rezultatele pe care le aduc ele în viețile noastre). – Dacă mai sus eram mândră, la punctul ăsta sunt foarte dezamăgită :( Nu am văzut nici un film, am rămas doar cu documentarul despre minciuni – care btw, e suuuper interesant și te cam pune pe gânduri, evident.

5. Fac sport de cel puțin două ori pe săptămână. – Din nou, dezamăgită. Am făcut mișcare, nu chiar sport și în mod clar nu de două ori pe săptămână :(

6. Merg la doctor în sfârșit, fără nici o amânare. – Nu s-a întâmplat. Luna asta nu voi mai amâna.

7. Am în fiecare zi flori în casă. – Nu am avut chiar zilnic flori, dar cel puțin două săptămâni din patru am avut flori fie în casă, fie la muncă, pe birou.

8. Termin The End of the Fucking World și 13 Reasons Why (mda, stau pe ele de nici nu mai știu când) – DONE – mi-au super plăcut amândouă și acum sunt pe val cu La casa de papel

9. Nu cheltuiesc bani aiurea, ci doar cât am nevoie pentru strictul necesar și pentru lucruri pe care mi le doresc foarte, foarte mult. Cum ar fi o pereche de teniși pe care mi i-am comandat azi și de care sunt foarte încântată! În același timp, tot azi mi-am luat două săpunuri de care nu aveam neapărat nevoie. – Sunt relativ ok cu toate cheltuielile pe care le-am avut, cred că pentru prima dată în mult timp am reușit să-mi gestionez destul de bine banii

10. Să îmi caut, găsesc și cumpăr rochie pentru nunta lui Mihii (decizia e foooarte grea, mult mai grea decât mă așteptam și găsesc foarte greu modele care să-mi placă. Oh, the problems.) – Nu am găsit-o :( Dar sunt într-o continuă căutare, o să fie bine.

Cam asta a fost în aprilie. Pentru o primă listă, 5 lucruri rezolvate din 10 nu e foarte rău. Revin cu luna mai. Până atunci, la cover e încă o poză din Craiova, această destinație nouă a ultimei luni :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *