Film de weekend – A long way down, 2014

Lansată în 2014, A long way down este o comedie neagră regizată de Pascal Chaumeil, bazată pe romanul cu același nume scris de Nick Hornby în 2005.

Pierce Brosnan, Toni Colette, Imogen Poots și Aaron Paul sunt patru indivizi care aparent nu au nimic în comun. În afară de faptul că toți patru se hotărăsc să se sinucidă în noaptea de Revelion, aruncându-se de pe acoperișul clădirii Toppers’ House din Londra. Însă coincidența face ca cei patru să se întâlnească în același timp pe acoperișul clădirii, moment care le va schimba complet planurile. În urma întâlnirii neașteptate își formează un grup de sprijin și se apropie unii de alții în moduri care le vor schimba viețile.

Personajele sunt foarte diferite unele față de altele, însă tocmai acest lucru le apropie și mai mult. Relațiile care iau naștere între ei sunt plăcut de urmărit, iar unele replici sunt chiar savuroase. Finalul este destul de previzibil, însă filmul nu plictisește nici un moment.

Imogen Poots este foarte bună în rolul lui Jess, tânăra rebelă, Toni Colette e adorabilă ca mama inocentă care nu a prea ieșit din casă, Aaron Paul este JJ, un tânăr care nu știe ce-i cu viața lui, iar Pierce Brosnan, deși este un domn, ca de obicei, de data asta învață cum să își revină după o decizie proastă care i-a schimbat complet viața fără griji pe care o ducea.

Dacă ai 96 de minute libere, încearcă A Long Way Down.

Sursă foto: http://tinyurl.com/gswlus8

Și trailer aici:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.