Here we go again. De mâine.

Am încheiat cum se cade vacanța. Am stat două ore blocați în gara din Predeal, pentru că una dintre locomotivele Regiotrans se stricase. Am vrut să schimbăm trenul, să îl luăm de braț pe good old CFR, ca să aflăm că după ora 16:00 nu mai pleca nici un tren CFR din gara Brașov.

După vreo două ore de analizat și făcut planuri, am fost trimiși către ultimul tren Regiotrans de pe ziua de azi, în care am murit de frig. Dar a fost ok. no worries, o luam razna dacă mai stăteam numai 10 minute în gara din Predeal. Frumos oraș, faină pârtie, oameni simpatici, dar nu azi.

În final am ajuns în București, unde am stat din nou aproximativ 40 de minute ca să găsim o mașină care să ne ducă și pe noi acasă. Noroc cu Daniel, care are noroc la mașini în situații de criză.

Iar acum, că tot am ajuns, m-am uitat înapoi la vacanță, una dintre cele mai faine din ultimii ani. Cu o mulțime de lucruri și experiențe noi, cu vin și țuică fiartă cât pentru fiecare turist care-a venit Crăciunul ăsta în Poiană, cu prieteni vechi și noi de care mă minunez și bucur în fiecare zi și cu experiențe și oameni oleacă neașteptați, dar care au nimerit tare bine în viața mea zilele astea 🙂

Și, până la următoarele povești, sunt de părere că e cazul să mă gândesc serios să merg iar la școală. La școala de șoferi. Și mai sunt de părere că nici în zilele în care intră frigu-n tine până-n suflet, nu e nimic ce un duș fierbinte și niște gel de duș cu sclipici nu pot rezolva.

De mâine suntem din nou pe val. Și ce mai val o să fie 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.