Încă 5 chestii la care mă uit pe Youtube

A trecut mai mult de o lună de când am scris ce clipuri urmăresc pe Youtube. Și am avut timp suficient să găsesc alte chestii faine care-mi ocupă timpul în care mă pregătesc să plec la muncă, în care mă flendur prin casă în fiecare seară sau timpul pe care-l petrec în tren, în drum spre București.

Deci, în urma unor recomandări frumoase și a unor momente în care am descoperit clipuri din întâmplare, în ultimul timp am ascultat/mă uit la:

1. De vorbă cu Emma, de Vitali Cipileaga (Audiobook lecturat de Nicu Turcanu și Daniela Burlaca). Câteva pasaje foarte frumoase, sincere și numai bune pentru momente în care îți pui întrebări… despre orice.

2. Tot felul de video-uri de tipul „How to”, în care mi se spune cum aș putea să fac să îmi gestionez mai bine timpul sau să nu mă mai gândesc prea mult la orice, sau să îmi prioritizez mai bine lucrurile. În general le ascult pe Lavendair și Kalyn Nicholson, dar prin ele am ajuns și la alte clipuri de genul ăsta. Momentan sunt în stadiul de research, vedem când încep să le aplic.

3. Seria „73 questions” de la Vogue. La un moment dat văzusem toate clipurile, dar am rămas în urmă de ceva timp, așa că acum recuperez. Toate video-urile sunt foarte fain făcute, scenariile sunt pretty much the same, dar adaptate drăguț în funcție de protagonist. Îmi place să le urmăresc, mai aflu chestii, recomandări de cărți și filme și e tare să vezi oamenii ăștia fancy cum răspund la niște întrebări destul de banale, strict despre cine sunt ei.

4. Piesa asta. Practic, zi de zi de vreo două săptămâni.

5. Jason Billam. Un tip care se plimbă prin lume și ne zice cam de ce buget avem nevoie în diverse destinații, unde să mergem, ce să facem, ce să mâncăm etc. Mi se pare simpatic pentru că vlogurile nu par foarte editate și se duce și prin destinații mai puțin discutate în vloguri de travel. De ex. Lake Ohrid – Macedonia, Pristina – Kosovo sau București – România 🙂

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.