Jurnal de dimineață de stat în casă de o lună încoace

Dragă jurnal,

Astăzi m-am trezit la 7:20, am făcut un workout fain de 25 de minute, mi-am făcut o cafea și am mâncat fulgi de ovăz cu o banană. Am început bine, nu? Așa zic și eu.

Am mâncat, a fost bun, am băut cafeaua, m-am uitat la un vlog scurt, le-am scris alor mei, le-am trimis fetelor poza cu Leoncin a zilei, m-am dat cu cremă și cu serul ăla fain fără de care chiar nu mai pot să trăiesc și m-am uitat pe Fb și Insta la memories, că-s pline de surprize astea două. Dar se pare că nu s-a întâmplat nimic deosebit azi în trecutul meu, asta e. Am mai stat un pic și mi-am pregătit playlistul de ascultat azi în orele de lucru. M-am hotărât că azi îmi fac paste cu ton, că n-am mâncat ton de vreo două săptămâni.

Ah, cum era să uit, îți dai seama?? Am făcut și câteva lecții de turcă pe Duolingo, am terminat nivelul basic, merit felicitări.

În fine, hai că te las, încep treaba, că dimineața am avut mereu cel mai mare spor. Cred că-s ca melcii ăia care apar după ploaie și când ieși dimineața din casă nu mai vezi pe nimeni pe trotuar în afară de ei, care deja își văd liniștiți și cu spor de treaba lor. Adică încearcă să meargă înainte. Și de multe ori reușesc. Dacă nu sunt striviți. Eu sper, totuși, că n-o să fiu strivită. Nici măcar din greșeală. Aș fi tristă după aia.

Hai, pa, ne auzim!

cover photo: eu, în 2015, pe aleile Muzeului Astra din Sibiu. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.