Lagerfeld, scurtmetraje și puțină clasă

Still from „Once Upon A Time...” by Karl Lagerfeld

De ceva timp am dezvoltat o pasiune pentru scurtmetrajele lui Karl Lagerfeld. Fiecare film prezintă ideile și viziunea designerului despre modă și evoluția ei, cu o atenție sinceră la detalii.

Directorul de creație al casei Chanel a făcut o tradiție din a-și face cunoscut talentul de regizor, realizând o serie de scurtmetraje pentru prezentarea colecțiilor Chanel, dar și câteva filme scurte care prezintă perioade semnificative din viața lui Coco Chanel.  Acestea sunt, probabil, cele mai reprezentative scurtmetraje ale designerului.

„Once Upon a Time…” și „The Return” sunt două producții care, deși mult mai scurte decât alte filme care prezintă viața artistei, ne arată cine a fost Coco Chanel în perioade care au însemnat puncte de reper în dezvoltarea carierei care a făcut-o celebră în întreaga lume. Iar alăturarea unor nume precum Keira Knightley sau Geraldine Chaplin (fiica lui Charlie Chaplin), dar și a unui fundal muzical elegant nu fac decât să mențină atmosfera unei povești despre stil, idei îndrăznețe și succes.

O fată are multe lucruri de învățat din poveștile femeilor de succes. Iar Coco Chanel este un model de femeie puternică și îndrăzneață. Vă invit să o descoperiți și în scurtmetrajele celui care astăzi îi duce mai departe povestea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *