Lucruri de facut in aprilie | Si de care ar trebui sa ma tin

IMG_8220

Au trecut deja trei luni de 2018, deci mi se pare firesc să îmi fac un to do list pentru luna care abia începe. Singurul lucru pe care mi-l doresc e puțin soare și puțină motivație pentru un refresh serios.

După ce le am pe cele două de mai sus, cu siguranță voi putea să:

1. Merg în cel puțin un loc în care nu am mai fost până acum.

2. Citesc două cărți.

3. Dau un refresh bullet journal-ului (iau o pauză de la el în aprilie, ca să mi-l fac frumos, frumos pentru următoarele 3 luni). Între timp, vreau ca luna asta să testez metoda „5 minute journal” și să mă auto-educ să scriu zilnic.

4. Văd cel puțin 3 filme și documentare (azi am urmărit un documentar simpatic pe Netflix – (Dis)Honesty – The Truth About Lies, despre minciunile pe care le spunem zilnic cu toții și rezultatele pe care le aduc ele în viețile noastre).

5. Fac sport de cel puțin două ori pe săptămână.

6. Merg la doctor în sfârșit, fără nici o amânare.

7. Am în fiecare zi flori în casă.

8. Termin The End of the Fucking World și 13 Reasons Why (mda, stau pe ele de nici nu mai știu când)

9. Nu cheltuiesc bani aiurea, ci doar cât am nevoie pentru strictul necesar și pentru lucruri pe care mi le doresc foarte, foarte mult. Cum ar fi o pereche de teniși pe care mi i-am comandat azi și de care sunt foarte încântată! În același timp, tot azi mi-am luat două săpunuri de care nu aveam neapărat nevoie :(

10. Să îmi caut, găsesc și cumpăr rochie pentru nunta lui Mihii (decizia e foooarte grea, mult mai grea decât mă așteptam și găsesc foarte greu modele care să-mi placă. Oh, the problems.)

Deci, hai să fie ok în aprilie. Și să încep să tai lista cu încredere.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *