Lucruri fara care nu pot trai (in acest moment)

M-am trezit de dimineata disperata ca nu imi aminteam unde mi-am pus strugurelul. Si mi-a venit o idee de lista pe care s-o pun aici, sa nu cumva sa uit.

Lucruri fara care nu pot trai in momentul asta:

  • Balsam de buze – cred ca e deja un soi de dependenta – am vreo 3 bucati acasa, in geanta si la Bucuresti, ca sa ma asigur ca nu raman fara. Pur si simplu nu mai pot sta fara strugurel. Chiar daca nu ma dau mereu, imi ajunge sa stiu ca il am la indemana.
  • Lumanari parfumate – la fel, nu le aprind mereu, dar imi place sa stiu ca am macar una in camera. Nu exista nimic mai relaxant pentru mine in momentul asta ca lumina portocalie a unei lumanari.
  • Cafea – am observat ca daca nu beau cafea intr-o zi, din varii motive, incepe sa ma cam doara capul. Stiu ca e ceva psihic, ca nu e neaparat nevoie sa beau cafea ca sa-mi treaca si pot foarte bine sa iau o pauza, dar primul instinct e sa fac rapid rost de o cafea. Imi place si gustul si ideea de a bea cafea, deci ma bucur oricand de o cana buna.
  • Noaptea – imi place noaptea la nebunie si nu pot sa-mi imaginez ca as fi in stare sa stau mai mult de cateva zile intr-un loc in care noaptea e mai scurta de 7-8 ore (am trait sentimentul asta anul trecut in Sankt Petersburg, cand am prins noptile albe, deci seara de seara adormeam pe lumina pe la 12-1 noaptea si ma trezeam tot pe lumina la 6 dimineata. In fiecare vara noptile albe tin aproximativ o luna, timp in care intunericul tine maxim o ora in fiecare noapte.)
  • Bullet journal – m-am obisnuit atat de tare “sa-mi scriu ziua” in fiecare seara, ca parca mi-a intrat in reflex sa deschid bullet journal-ul si sa-l completez zilnic. In momentul asta simt ca-mi lipseste ceva daca trece o zi fara sa-l completez (s-a intamplat foarte rar si m-am simtit vinovata).
  • Telefon – din pacate, chiar daca e fain sa iei din cand in cand o pauza si de la telefonul pe care-l folosesti in fiecare zi din viata, ma simt singura si neajutorata daca nu-l am la indemana. Ma ajuta doar ideea de a sti ca e acolo in caz ca am nevoie sa vorbesc cu cineva.
  • Familie – chiar daca suntem in locuri diferite, stiu ca e acolo si asta ma ajuta cel mai mult.

Stiu, majoritatea sunt lucruri materiale fara care multi ar putea trai linistiti o viata intreaga. Cred ca sunt momente si momente, uneori avem nevoie de ceva, alteori de altceva. In ultimul timp, pe mine m-au ajutat mult toate cele de mai sus, deci practic m-am autoinvatat sa-mi fie greu sa traiesc fara ele. Vorbim peste cateva luni (sau chiar saptamani) si e foarte posibil ca lucrurile sa se schimbe radical 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.