Lucruri pe care vreau sa le schimb | martie 2018

It happened. Am facut secțiunea „26”, ceea ce înseamnă că recunosc oficial că am făcut 26 de ani.

M-am gândit despre ce aș vrea să fie primul post din secțiunea asta și cred că cel mai potrivit ar fi să scriu câteva lucruri pe care aș vrea să le schimb (sau să le fac mai bine). Dacă le notez, mă simt mai motivată.

Deci, am așa:

  1. Read more – am scris în engleză, că e mai scurt. Vreau să citesc mai mult, măcar o carte pe lună momentan, pentru că mă ajută mult. Și mă ajută să dorm. Și să mă trezesc dimineața în metrou. Și să ies din realitatea mea ca să intru în realitatea altora.
  2. Gestiunea banilor – vreau să-mi gestionez banii mai bine, să cheltuiesc mai puțin pe lucruri de care nu am neapărat nevoie și să investesc mai mult în lucruri pe care mi le doresc de mult timp.
  3. Sport – îmi doresc de foarte mult timp să mă auto-educ să fac sport și să merg pe jos măcar o stație în fiecare seară după muncă. Acum că se îndreaptă vremea, o să încerc să trag de mine să iau metroul de la următoarea stație.
  4. Scris – Dintre toate lucrurile pe care le fac zi de zi, am observat că cel mai mult mă ajută scrisul. Și de asta, vreau să reîncep să scriu în jurnal câte un lucru reprezentativ pentru fiecare zi. Mi-am ieșit din obiceiul ăsta și am uitat ce bine îmi făcea.
  5. Reorganizare – în martie îmi expiră cele 6 luni pe care mi-am organizat bullet journal-ul. Ceea ce înseamnă că e timpul pentru un refresh, iar în aprilie o să încep din nou un research serios și o să-mi pregătesc bullet journal-ul pentru următoarele 6 luni. Ador planning-ul, iar de când am început să-mi planific cam orice ce fac (deși nu mă țin mereu de listă), mă simt mai liniștită și mai sigură pe ce am de făcut pentru mine.

5 ajung. Să încep cu ele, să le fac, iar apoi mai vin cu o tură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.