Niște lecții pe care trebuie musai să le iau când o să ieșim iar din casă

În primul rând, am tot zis că o să studiez cum reușeșc unii oameni să aibă răbdare în magazinele second hand și să găsească lucruri mișto printre umerașe.

În al doilea rând, o să mă autoeduc să fac mișcare zilnic, chiar dacă n-am chef uneori. I don’t care, io n-o mai iau iar razna cu dulciuri 24/7 sau 4 cafele pe zi.

În al treilea rând, o să urmez un curs super popular – “cum să-ți strecori în program lucruri care te fac să râzi și să fii ok după ce te-ai supărat/enervat un pic”.

În al patrulea rând, o să repet constant lecția “du-te la magazin și ia-ți doar strictul necesar, încearcă să nu exagerezi cu 7 plase de cumpărături, ia-ți o dată tot ce-ți trebuie și mai mergi când o fi cazul să mai cumperi necesarul.”

În al cincilea rând, voi continua orele de sport din casa scării. Adică urcatul și coborâtul celor nouă etaje de până la nouă ori. Mulțu, Diana, pentru idee <3

În al șaselea rând, lecția “e super ok să dansezi singur în casă” e ce trebuie în orice zi în care n-ai transpirat suficient de la abdomene și booty workout. De asta există reggaeton și de asta e plin Youtube-ul de piesele alea pe care “Doamne ferește să te vadă vreodată cineva dansând, că io n-ascult asta, nici măcar nush cine cântă wtf”.

În al șaptelea rând, checul se face ușor. Trebuie doar exersată treaba.

În al optulea rând, chiar și mămăliga se face ușor. Și dă bine-n poze. Asta-i lecție de urmat pe viață, de fapt.

În al nouălea rând, o să urmez mai des lecția “ai o zi proastă? E ok.” Pentru că da, chiar avem zile proaste și probabil le vom avea tot mai des pentru o perioadă nedeterminată și asta e foarte ok. Ne calmăm după.

În al zecelea rând, o să repet constant și lecțiile de empatie. Pentru că, mai ales în perioada asta, am văzut pe propria-mi piele cum empatia salvează nu doar relații, dar și vieți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.