O s-arunc o monedă în fântână pentru dorința mea

Stau de vreo jumătate de oră în parc și nu pot să zic că observ lucruri super ieșite din comun. Eu asta fac când merg în parc singură sau când ies la plimbare cu playlisturile mele în urechi. Observ.

O tipă foarte mișto aleargă ture de parc împingând căruciorul copilului cu o mână și ținând lesa unui beagle superb cu cealaltă mână. #goals

O doamnă bine își plimbă cățelul care s-a oprit să-și facă nevoile și, fiind cumva destul de aproape de ea, a început să-mi povestească despre igiena cățelului. Am ascultat atentă, nu știi când ai nevoie să cunoști informațiile astea sau să le dai mai departe.

Înainte să vin în parc m-am dus să-mi iau o cafea și, stând la coadă să-mi aștept cafeaua, am observat tricoul foarte frumos cu “Pisces” al tipei din fața mea. Părea un pic down sau plictisită, așa că i-am făcut semn și i-am spus că-mi place tricoul ei și că și eu sunt Pești. A fost foarte surprinsă să m-audă și a început să râdă, afirmând tare în coada de la cafenea “CEA MAI TARE ZODIE!!”. Eh, cu asta am mixed feelings. Suntem mișto noi, Peștii, dar nu știu ce să zic atunci când n-ai doar soarele în Pești, dar și ascendentul, cum am eu. Hipersensibilitatea vieții mă ucide lent 🙂 

Câteva persoane aleargă în jurul meu. Altele stau pe iarbă, niște copii joacă șotron. Am jucat și eu acum vreo lună, într-o seară în Moghioroș, cu niște părinți și copii. Încă mă descurc!

Și, totuși, ce fac eu azi? 

Tocmai am mâncat un croissant cu unt și beau cafeaua mea mare, m-a apucat scrisul – mare lucru, mai ales că n-am mai scris pentru mine de aproape doi ani – și mai am la mine un ziar și-o carte, să-mi fie duminica bună.

Niște bicicliști își fac loc printre deja prea mulții oameni din parc, iar o fată tocmai s-a dat jos de pe bicicletă și s-a așezat pe iarbă, stă oleacă pe internet sau ceva.

E fain și cald afară, 27 de grade azi, m-am trezit târziu și am decis că azi mă mișc încet. E a doua duminică la rând pe care mi-o rezerv pentru mine. Iar de data asta sunt complet singură. Am timp suficient să-mi spun chestii și să mă cert un pic. Dar nu prea tare, mai mult cred că o să mă iubesc azi, fiindcă tare mi-a fost dor de mine așa. 

Mi-aș dori ca toată lumea să se iubească azi. Și mereu. Așa mișto ar fi. O s-arunc o monedă în fântână pentru dorința mea.