O schimbare dramatică de planuri

Whaaat. N-am scris de două luni. Cea mai lungă perioadă de pauză. Whaaat. Nu se poate. Tre’ să fac ceva în privința asta. Dar ce? Despre ce Dumnezeu să scriu? Despre ce am făcut (și fac încă) în pandemia asta? Despre planurile care mi s-au schimbat sau anulat? Despre toate filmele și serialele turcești pe care le-am văzut?? Oh boy, nu sunteți pregătiți pentru asta. Sau despre ziua 77 de lecții pe Duolingo? Sau despre cum îi ador și iubesc pe Domnica și Maurice pentru live-urile de pe Elle Romania… Sau despre cărțile pe care le-am citit? Sau puținele pagini pe care le-am scris? Sau despre showurile de stand-up la care mă uit de două săptămâni încoace? Da, Netflix și Youtube, io-s aia care dă play la tot ce prinde zilele astea. Sau despre playlistul meu clișeico-șlagăro-superb din highlights de pe Insta?? Da, ăla cu cerul. Ah, și apropo de asta, să zic despre sutele de poze cu cerul din ultimele două luni? Da, sute, că o poză bună nu pică din cer, btw. 

Sau să zic oare despre cum am făcut mișcare aproape zilnic? Ah nu, că asta nu mai e cool. Ah, da’ pot să zic despre cum m-a prins furtuna pământului cu ai mei la Romană, fugind prin lacul de pe asfalt sub o umbrelă cu Avengers. Sau na, pot să mai zic despre zecile de telefoane și sutele de mesaje din martie până acum. Dar nu, mai bine zic despre masajele pe burtică pe care i le-am făcut lui pisoiu-miu sau despre ginul mov pe care l-am descoperit pe internet (Anca, să-mi păstrați, pls), sau despre șuvițele mele proaspete mov-blonde. Că orice fată își schimbă ceva la păr în momente dubioase, nu? 

Sau pur și simplu nu mai zic nimic, că am zis destul. Și mai bine stau în continuare așa, gândindu-mă la planuri anulate care trebuie făcute iar. Că eu de fapt asta voiam să vă zic, da’ m-am luat cu altele și na. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.