O zi de sâmbătă.

Mă pregătesc de un episod din The Handmaid’s Tale (pentru că e super mega fain, aha!).

Dar până atunci scriu un pic despre ieri, fiindcă mi-am dat seama câte chestii poți să înveți despre tine într-o zi de sâmbătă.

  1. Sunt omul ăla care își deschide în grabă telefonul și când e întrebat în ce limbă vrea să-l seteze, alege din greșeală una la întâmplare, fiindcă a uitat complet că trebuie să seteze treaba asta de fiecare dată. Apoi, desigur că autocorrectul își face treaba și bagă niște super cuvinte care ajung să te sperie un pic. Dar totuși, sunt omul care uită să-și seteze limba chiar și după mai mult de 24 de ore. It’s still there.
  2. Nu pot să zic nu când mi se oferă cafea. Nu pot. Am tot încercat să iau pauze de cafea în weekend-uri, fiindcă beau prea multă în timpul săptămânii, dar no se puede. „Ioana, vrei cafea?” ”Da.” Și-atât.
  3. E nasol să fiu răcită. Pentru că nu pot să vorbesc. Și dacă nu vorbesc nu sunt eu. Și dacă nu sunt eu e nasol. Simplu.
  4. Pot să renunț la o rochie foooooarte frumoasă, cu mâneci fooooarte drăguțe, doar dacă se întâmplă să arăt în ea ca un clovn. I don’t do clowns.
  5. Și, probabil cel mai important dintre toate, dar și cel mai frumos dintre toate: e minunat să petreci sâmbăta fără laptop. De telefon încă nu mă las, dar laptopul, vai, să vină sâmbătâ și să ne mai despărțim pentru o zi.

Cam atât azi. Ah, și mai am una de vineri.

Sunt omul ăla care împrumută încărcătorul de la telefon unui străin din tren, ajunge la 10% baterie și îi e rușine să ceară înapoi încărcătorul, că dacă nu i s-a încărcat omului telefonul??

Gata. Acum The Handmaid’s Tale. OhmyGod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.