O zi de vacanță | Rutină, activități, mâncăruri și idei

Am început ziua de azi având două planuri:

  1. Să merg la cinema
  2. Să mă văd cu o prietenă bună

Pe la prânz, însă, mi-am dat seama că am nevoie de o zi în care să nu fac nimic, să nu ies din casă, să nu mă gândesc la fel de fel de lucruri și să nu-mi fac planuri. Astfel, am reprogramat cele două activități, pentru că am norocul de a avea oameni înțelegători în jur, și m-am ascuns frumos sub plapumă, mi-am pus laptopul în poală și am început să caut filme, seriale, documentare pe care să le văd și idei, liste, articole pe care să le folosesc ca inspirație în postări viitoare de pe blog. Practic, mi-am rezervat o zi în care să văd și să citesc lucruri care să mă inspire pentru zilele următoare.

M-am trezit la 9:30 când mi-a sunat alarma (da, uneori îmi sună alarma și în vacanță). Am băut apă, m-am spălat pe dinți, mi-am pregătit niște iaurt cu musli și o cafea. M-am întors în cameră și am rezolvat câteva lucruri pe care le aveam în plan pentru dimineața asta.

Pe la 12:00 am dat play unui documentar care suna interesant – The American Meme pe Netflix. E despre influenceri americani, viața lor publică vs. viața lor privată. În centrul documentarului e Paris Hilton, alături de alți câțiva influenceri din diverse zone ale entertainment-ului american (muzică, modelling & film, Instagram & Vine, un canal de social media care era super popular acum vreo 5-6 ani și care a lansat carierele câtorva influenceri destul de mari, care azi și-au mutat activitatea mai mult pe Instagram sau YouTube).

Pe la 13:20 mi-am pus o mască de față și am început să scriu un pic pe blog.

La 14:00 am început să-mi pregătesc un pic hainele pe care o să le iau cu mine (plec din Brașov pentru câteva zile). Apoi am mâncat de prânz.

La 15:00 am dat play ultimului sezon din The Originals. Nu m-am mai uitat la el de prin facultate, am văzut acum vreo două episoade și apoi m-am gândit să mai scriu un pic.

Pe la 17:00 am zis că e cazul să mă ridic un pic din pat și să mă uit prin frigider ce să mai mănânc în seara asta. În plus, m-am uitat la câteva idei pentru cum să-ți prepari fulgii de ovăz dimineața și mă gândesc să experimentez un pic cu ce găsesc prin casă mâine dimineață.

În jur de ora 18:00 a venit Răzvan și ne-am uitat la Parfumul, serial nou pe Netflix.

Pe la 19:20 am mers în bucătărie să-mi pregătesc o porție de fulgi de ovăz cu unt de arahide pentru mâine dimineață. Adică am pus într-un bol fulgi de ovăz, o lingură de unt de arahide, puțină sare, două linguri de sirop de arțar și lapte de cocos. Le-am amestecat iar acum își petrec noaptea în frigider, ca să-mi țină de foame mâine dimineață.

Și cam atât pentru azi. Închei o zi fără multe întâmplări, dar din care rămân, totuși, cu ceva. Liniște și idei.

 

Cover photo: Pexels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.