Primavara, flori si bijuterii | Thallo Store Romania

21433009_2027593640829575_8694125343722574893_n

Am primit de curând câteva informații despre un nou magazin de bijuterii deschis în România – Thallo Store.

Magazinul este partener al unei companii elene de bijuterii – Thallo – și aduce în România o linie de bijuterii lucrate manual din flori, frunze și ramuri naturale placate cu aur și argint. Ca să aflu mai multe despre cum sunt realizate bijuteriile și ce planuri mai are brandul în România, i-am pus câteva întrebări Simonei Cucu, cea care deține magazinul Thallo Store.

Vă las, deci, cu mai multe detalii despre bijuteriile din flori :)

1. Care e povestea din spatele brandului Thallo?

Povestea bijuteriilor Thallo începe în anii ’80, în Grecia, când familia Peleki a avut ideea de a crea bijuterii din flori naturale placate cu metale preţioase. A fost necesar mai mult de un deceniu de cercetare pentru a reuşi transformarea diferitelor flori în bijuterii de o calitate excepţională. În anii ’90, a fost creat brandul Thallo, al cărui nume este inspirat de zeiţa florilor din Grecia antică.

2. Ce aduce Thallo nou pe piața din România?

Thallo aduce pe piaţa din România bijuterii lucrate manual din flori, frunze și ramuri naturale placate cu aur și argint. Flori precum trandafirii, margaretele, orhideele sau iasomia, frunze de măslin şi spice de grâu sunt transformate în bijuterii unice.

3. Cum ai descrie brandul în 3 cuvinte?

Autenticitate, naturaleţe, creativitate.

4. Cui se adresează brandul? Care sunt clienții pe care îi vizați?

Brandul se adresează persoanelor care îşi doresc ceva mai mult decât o bijuterie, celor care apreciază creativitatea şi unicitatea. O atenţie deosebită o acordăm viitorilor miri oferindu-le o gamă largă de verighete şi coroniţe pentru biserică, iar pentru viitoarele mirese avem accesorii precum coroniţe, piepteni de păr, diademe sau cercei.

5. Cum sunt realizate bijuteriile? Care e procesul din spate și unde sunt realizate?

Bijuteriile sunt lucrate manual astfel încât fiecare bijuterie este o piesă unică. În ceea ce privește procesul de realizare, florile sunt culese în satele din apropierea atelierului din Atena și imediat sunt fixate printr-o metodă specială. Astfel, după procesul de fixare, florile proaspete devin dure şi rezistente, păstrând, în acelaşi timp, forma lor naturală. După această etapă, ele sunt acoperite cu câteva straturi de aur sau argint şi sunt transformate în bijuteriile Thallo.

6. Care e piesa ta preferată din colecția Thallo?

Piesa mea preferată o constituie perechea de cercei Ismini, realizaţi din flori de margaretă, placaţi cu argint şi aur.

30184484_10156362283317372_46224590_n

Cerceii Ismini

7. Intenționați să deschideți și un magazin fizic în România?

Da, intenţionăm să deschidem şi un magazin fizic. Este unul din planurile noastre pentru viitorul apropiat.

 

Găsiți toată colecția Thallo aici: http://www.thallostore.ro/

Enjoy the flowers and the sun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *