Seriale si lectii de franceza | Seri linistite

Am o seară foarte, foarte liniștită. Tocmai am băut un ceai de sunătoare, ascult ceva nostalgico-parizian, m-am întors de curând de la cursul de salsa de azi și am completat un pic în bullet journal. Îmi făceam o listă cu seriale la care vreau să mă uit în următoarea perioadă și mi-am amintit de cele pe care le-am văzut în ultimul timp.

Am descoperit câteva foarte bune, care m-au prins încă de la primul minut și aș vrea să le menționez și aici. Poate într-o zi voi vrea să le revăd și, dacă am și scris despre ele, înseamnă că mai merită o șansă.

Iată-le pe primele trei din seria de preferate ale ultimelor luni. Cu următoarele revin cât de curând, mai am de văzut câteva episoade din ele.

1. La Forêt – The Forest, o miniserie care mi-a amintit destul de mult de Dark și pe care am urmărit-o cu sufletul la gură într-o duminică. Mi-a plăcut foarte mult povestea și jocul personajelor – actorii sunt foarte buni și autentici, iar faptul că se vorbește în limba franceză m-a cucerit de tot.

747db0ccebd1fedd0e4771a6cc61d1cc

Sursa: Imdb

2. La Mante – Tot thriller, tot în limba franceză, mi-a plăcut un picuț mai mult decât La Forêt, poate datorită ultimelor episoade. Personajele, la fel, sunt foarte bune, iar tipa din rolul principal – perfectă! Și, cum serialul mai e și un soi de serial killer hunt, m-a prins de la prima secundă și am căutat criminalul cot la cot cu băieții și fetele bune. Îl super recomand!

e22de23b970f6bffe9bebae8acba673d

Sursa: Pinterest

3. Unsolved: The Murders of Tupac and the Notorious B.I.G. -Cine a devenit cel mai mare ascultător de Tupac la jumătate de oră după ce a început primul episod? Yours truly. Și apoi am stat cu ochii lipiți de ecran până în ultima secundă din serial. Mi-a plăcut mult, deși nu aș vrea să-mi dau prea mult cu părerea pentru că nu prea știu eu faptele din spatele serialului. Abia ce m-am familiarizat cu toate personajele din poveste și aș vrea să mai văd câteva filme și documentare înainte să-mi dau seama cât de bine te luminează Unsolved cu privire la partea asta din istoria muzicii. Totuși, faptul că mi-a deschis ochii să dau o șansă unor piese pe care nici nu le-am băgat în seamă până acum, l-a transformat într-un preferat absolut al ultimelor luni.

8199346534e124b156969fbc063b31ca

Sursa: filmaffinity.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.