YouTube ianuarie-februarie | Nutriție și gestionarea banilor

Nu stau mult timp pe YouTube, dar intru din instinct dimineața și seara și îmi place la nebunieee să găsesc lucruri noi la care să mă uit.

De la începutul anului am început să fiu destul de interesată de câteva lucruri care mi-au atras atenția de acum ceva timp, dar nu le-am acordat o importanță prea mare: cum să am un stil de viață echilibrat și cum să-mi gestionez banii. Două chestii super importante și utile, pe care dacă le gestionez cum trebuie am observat că mă ajută foarte mult cu una dintre cele mai mari probleme de care nu pot să scap – gânditul excesiv. O treabă pe care o resimt tot mai mult și de care parcă nu mai scap, așa că am început să analizez mult mai bine lucrurile care nu-mi fac bine.

Și na, am început să citesc, să caut tips & tricks, să îmi găsesc un mod în care chiar să reușesc să strâng bani și așa mai departe.

Așa am ajuns și la două canale simpatice pe YouTube, pe care le urmăresc destul de des și care îmi dau de fiecare dată idei noi și simple, pe care am început să le aplic:

1. The Financial Diet – e un canal foarte interesant despre cheltuielile pe care le facem cu toții, cum și în ce e bine să investim, cum să ne gândim de două ori dacă avem nevoie de ceva și tot felul de alte trick-uri pentru gestiunea banilor care cred că sunt utile oricând.

2. Valeria Lipovetsky – o vloggeriță/model rus, cu doi copii și un curs de nutriție la activ, care dă tot felul de tips & tricks despre nutriție, beauty, lifestyle, mâncare și secrete super simple pe care le poți „fura” la fel de simplu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.