4 chestii la care mă uit pe Youtube – case părăsite și pauze de cafea

Cred că am o nouă pasiune: mă flendur seara pe Youtube și găsesc tot felul de canale, piese, vloggeri care mă țin acolo cu ei câteva zile bune după ce i-am găsit. La unii ajung prin recomandări, la alții din pură întâmplare.

Mai jos sunt patru lucruri care mi-au plăcut în ultima vreme:

1. Kalyn Nicholson. O vloggeriță canadiancă foarte ok, care abordează teme din zona de lifestyle și transmite prin toate vlogurile un sentiment liniștit, ca o pauză de cafea. În fiecare an are și un soi de campanie căreia îi zice „Youtober” și care a început chiar de câteva zile – practic, în fiecare zi din luna octombrie postează câte un clip. E mișto, mă uit destul de des la video-urile ei.

2. Top5s. Un canal super tare cu tot felul de documentare – am aflat de el de la Andreea Balaban, îl dăduse ca exemplu într-un vlog recent. Și fix când am intrat să văd despre ce-i vorba, am dat peste un mini documentar numit „5 creepiest & most haunted locations in the world – United Kingdom”, care am înțeles că ar fi primul dintr-o serie de 4 documentare despre locuri dubioase și case bântuite, unul dintre subiectele care m-au făcut să nu-mi dorm nopțile și să-mi petrec zilele citind și urmărind documentare pe teme care mai de care mai creepy, încă de când eram mică. Deci am dat rapid play și de atunci sunt client fidel al minunatului canal Top5s.

3. Playlist-ul ăsta. Pe repeat.

4. Adriene Louise. O urmăream acum vreo doi ani, când încercam să aflu ce e yoga și cum se face 🙂 Am redescoperit-o în urmă cu câteva săptămâni și îmi petrec uneori serile urmărind pozițiile și exercițiile pe care le face. E ca o prietenă din aia care te motivează să te miști și tu un pic, că nu ajunge doar să mergi pe jos acasă.

Cover photo: http://dailyletterings.tumblr.com/post/85141183082/stop-play-pause-handlettering-lettering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.