Filme și seriale pentru weekendul ăsta | De fapt, pentru pauzele de ieșit afară la zăpadă

A niiiiiiiins. M-am trezit și am văzut că e întuneric tare și când m-am uitat pe geam…. zăpadă peste tot!

Presimt că o să fie un weekend în care va trebui să ieșim un pic afară (chiar și doar până la magazin și înapoi), iar după această ieșire părerile vor fi împărțite: ne închidem în casă ori ne mai flendurim un pic prin zăpadă?

Eh, eu în dimineața asta mă gândesc doar la cât de împărțit îmi va fi weekendul: azi am niște drumuri de făcut, dar mâine, cel mai probabil, va fi o zi de lenevit. Iar dacă și voi gândiți ca mine, am zis că ar fi potrivit azi să las câteva recomandări de filme și seriale pe care le-am văzut în ultimul timp și care sunt perfecte pentru zile de stat în casă, sub pătură. Enjoy!

 1. Rounders (1998) – Despre poker, prietenie, curaj, ambiție, talent și super multă determinare. Mi-a plăcut mult, e cu un Matt Damon tinerel și cu absolut minunatul John Malkovich.
 2. Battle (2018), pe Netflix – Un film norvegian despre dans și curajul de a o lua de la capăt. Cu provocări, rușine, prieteni vechi și noi, mi-a plăcut și mi s-a făcut dor de filmele europene.
 3. Tot pe Netflix am început să mă uit la „Christiane Amanpour: Sex & Love Around the World” (2018), o serie de documentare despre ce înseamnă dragostea și sexul în diverse colțuri ale lumii. Documentarele sunt narate de Christiane Amanpour și, cu atât mai mult, cred că sunt o lecție de cultură și istorie pentru mulți dintre noi.
 4. Dacă ajungeți la cinema și nu le-ați văzut până acum, recomand „A star is born” și „Bohemian Rhapsody”, amândouă fiind nominalizate la Globurile de Aur 2019 la cele mai importante categorii.
 5. Înapoi pe Netflix, am văzut de curând „Elite”, un serial spaniol despre tinerețe, relații și decizii. Foarte bun.
 6. Am văzut și mare parte din filmele de Crăciun de pe Netflix, fiind această perioadă a anului. N-aș ști acum să le zic pe nume tuturor, dar puteți da o raită pe acolo și sigur găsiți ceva să treacă timpul.

Cred că ajung cele de mai sus pentru două zile 🙂

Pe lista mea cu „watch next” mai am așa:

 • „Fantastic B easts 2” – nu am ajuns încă la cinema, dar rezolv în curând problema
 • „Moromeții 2”
 • „Maria – Inima României” – îl găsiți și online, aici
 • „Baby” – serial pe Netflix
 • „Marvelous Mrs. Maisel”, sezonul 2
 • „My Brilliant Friend” – ecranizarea seriei de cărți a Elenei Ferrante

Și probabil vor mai apărea multe pe listă în perioada următoare. Dar până atunci avem ce vedea.

Cover photo: Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.