Jurnal de vacanță #7 | Conversații de ținut minte dintr-o săptămână bună

Stau cu burta la soare și scriu pe telefon, în Notes, textul ăsta pe care o să-l urc pe blog cândva în după-amiaza asta.

Între timp, am scris un text nou pentru Medium și am stat vreo două zile jumate ca să scriu, să citesc și să recitesc primul meu articol pentru LinkedIN. M-am gândit eu, așa, că ar fi fain să încep să scriu și articole pe LinkedIN, nu doar să postez acolo din când în când.

În fine, mai am câteva ore de stat la plajă și ‘nefăcut nimic’. Și aș vrea să mă bucur cât pot de orele astea și să fac lucruri care-mi plac. Noroc că îmi place tare mult să scriu și îmi vine ușor să fac asta azi.

Vorbeam aseară cu mama despre relații, în general, și am avut un dialog simpatic, pe care vreau să-l salvez și aici:

Mama: Nu mai știu când s-au cunoscut, dar e ceva timp de atunci. Și na, între timp s-au împrietenit.

Eu: S-au împrietenit, auzi… Ești în 2019, mami, cum adică “s-au împrietenit”?

Mama: Păi cum să zic altfel? Adică… au intrat într-o relationship. Și, oricum, e corect să zic că s-au împrietenit, fiindcă prietenia este esențială într-o relație.

Mi-a plăcut cum a punctat concluzia.

În același timp, vorbeam zilele trecute despre diverse lucruri cu Răzvan și mi-am notat ceva și din conversațiile noastre:

  • Ești funny, Răzvan!!
  • Funny how, funny like a clown?

Mi-a plăcut și referința lui din Goodfellas.

Am avut o săptămână plină de notițe. Chiar o săptămână bună pentru scris. Și m-am bucurat că a fost așa. Poate mă ajută și ambiționează să continui în aceeași direcție. Pentru că, na, notițele de pe telefon nu se termină niciodată.

Dar, în același timp, e bine să utilizăm notițele cu înțelepciune. Pentru că, uneori, ne amintesc cât de simple pot fi zilele noastre. Cum mi-a fost și vacanța prin țări mai reci sau mai calde. Plină de notițe despre bucurie. Așa cum ar trebui să fie fiecare zi.

Închei jurnalul de vacanță cu episodul 7. Și o să-l reiau la un moment dat. Cu noi notițe și noi locuri. Până atunci, să văd ce-mi mai debitează gândurile. Că ele nu se termină niciodată

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.